Ambitiøs gruppeleder til Ports & Geotechnics East

Ambitiøs gruppeleder til Ports & Geotechnics East

Serviceområde
Ledelse
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 11 - 26

I Ports & Geotechnics står vi over for nye og og spændende infrastrukturopgaver. Samtidig udbygger vi hele tiden vores position i superligaen inden for geoteknik samt havne- og vandbygning.

Som et del af dét mål ønsker vi nu at styrke vores organisation, og derfor søger vi en ambitiøs gruppeleder til vores geotekniske gruppe i Glostrup.

Som gruppeleder vil du vil få ansvaret for knap 20 medarbejdere, ud af en samlet afdeling på 50 medarbejdere, der arbejder med geoteknik, havnebygning samt store anlægsprojekter. Det samlede forretningsområde ”Ports & Geotechnics” udgør 90 medarbejdere fordelt på kontorerne i Glostrup, Odense, Kolding, Århus, Viborg og Aalborg.

Du bliver leder for en gruppe af stærke fagfolk
Du vil blive en del af Ports & Geotechnics ledelsesgruppe, der består af en afdelingsdirektør, to afdelingschefer samt tre andre gruppeledere og er således med til at fastlægge strategi og udvikling af forretningsområdet.

Du bliver leder af en gruppe af stærke fagfolk, der rådgiver vores kunder indenfor geoteknik i forbindelse med byggegruber, havne- og vandbygning, uddybning og landvinding, on- og offshore vindmølleparker, motorveje, jernbaner og meget mere. Vi råder over egne borerigge og laboratorier.

Som leder af gruppen vil du have ansvar for medarbejderudvikling og faglig udvikling, salg samt budget. Du vil også deltage i projektarbejde således, at du kan fastholde og udvikle din egen faglige profil.

Du refererer i det daglige direkte til afdelingschefen i Ports and Geotechnics East. Vi sidder i dag på hovedkontoret i Glostrup, men flytter til Ørestad i 2018 når vores nye domicil er færdigt. 

Om dig…
Som vores fremtidige kollega forventer vi, at du kan sætte kryds ved følgende: 

 • Du er en dygtig leder. Du skal være visionær og kunne inspirere og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Din ledelsesstil forventes at være coaching baseret og autentisk.

 

 • Du er ingeniør eller geolog. Du er uddannet ingeniør eller geolog med minimum 10 års relevant erhvervserfaring inden for anlægsområdet, primært geoteknik, geotekniske konstruktioner og større anlægsarbejder.

 

 • Du er fagligt stærk. Din geotekniske faglighed er helt i top, da du skal være med til at sikre, at Sweco fortsat ligger fagligt i den absolutte front.

 

 • Du har evnen til at formidle og har erfaring med salg. Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. I stillingen vil dialogen med kunder være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle.

 

 • Du er god til netværk. Vi er en del af en stor international virksomhed og du trives med samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. Du skal have gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i tale og på skrift. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Niels Lykkeberg, tlf: 2723 6486 eller afdelingschef Erik Dal tlf: 2723 6757 i Ports & Geotechnics, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linketmed relevante dokumenter i dag eller senest d. 26. november 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)