Ambitiøs gruppeleder til konstruktionsteam med fokus på kunder og tværfagligt samarbejde

Ambitiøs gruppeleder til konstruktionsteam med fokus på kunder og tværfagligt samarbejde

Serviceområde
Ledelse
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 04

Er du klar til nye udfordringer? Så er det måske dig, der skal være gruppeleder for et af vores stærke konstruktionsteam i Planning & Design. 

Design Hovedstaden er en ny afdeling i vores byggeridivision, Planning & Design. Design Hovedstaden er en sammenlægning af projektledelse og tre fagafdelinger (konstruktioner, el og VVS), og du får mere end 110 dygtige kolleger, der bidrager til en årlig omsætning over 110 mio. DKK og en igangværende portefølje på ca. 300 projekter. Vores kunder kommer fra både det private og det offentlige segment og projekterne varierer i størrelse fra små renoveringsprojekter til store tværfaglige nybyggerier. 

Du refererer til direktør for Design Hovedstaden Anni Schmidt Nielsen og bliver både en del af ledergruppen i Design Hovedstaden, der tæller 8 øvrige gruppeledere ud over dig og afdelingsdirektøren, samt hele ledergruppen i Planning & Design, der har et tæt samarbejde på tværs. Afdelingen har netop afsluttet arbejdet med en ambitiøs vækststrategi og vil fremover kunne levere fuldstændigt integrerede ydelser inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Frem mod 2020 forventer vi således også en vækst i afdelingen på lige under 10 % om året. Derfor bliver dine primære indsatsområder over den kommende tid sammen med resten af lederteamet i afdelingen: 

 • Opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer
 • Sikre en øget forståelse for vores kunders forretninger, forventninger og udfordringer

Det der skal kendetegne vores arbejde i Design Hovedstaden er det tværfaglige samarbejde i projekterne samt fokus på effektiv projekteksekvering og høj faglig kvalitet i projekterne til gavn for vores kunder. 

Rollen som gruppeleder i Design Hovedstaden

Du sikrer naturligvis den daglige ledelse og drift i forhold til dit team samt projekternes fremdrift. Dvs. at du sparrer og er ansvarlig for rekruttering, fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere, ressourceplanlægning og bemanding af projekterne, sikrer den succesfulde projekteksekvering, følger op på kundetilfredshed osv. Heri ligger også et fokus på at sikre kompetenceudviklingen hos dine medarbejdere i forhold til ABR-18 m.m. 

Derudover deltager du i udarbejdelsen af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, og som del af ledelsesteamet bidrager du direkte til implementeringen af afdelingens Business Plan 2018-2020 gennem de langsigtede kunderelationer, du er med til at opbygge. Strategiarbejdet i afdelingen kommer du generelt set tæt på, da du skal være med til at udvikle og implementere nuværende og kommende afdelingsstrategier og handlingsplaner. 

Engageret og resultatorienteret

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende suppleret med en uddannelse i projektledelse. Du har erfaring som konstruktionsingeniør, fagprojektleder eller projektleder på store tværfaglige projekter, hvor du har haft ansvar for tid, økonomi og kvalitet – gerne fra flere roller som enten bygherre, rådgiver og/eller entreprenør. Sidst men bestemt ikke mindst har du erfaring med ledelse af teams enten i projekter eller ved direkte ledelsesansvar – meget gerne fra en videnstung virksomhed. 

Som person er du positiv, engageret og resultatorienteret. Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, og du er god til at opbygge og fastholde relationer. Du tænker kommercielt, og holder overblikket over dine opgaver og ansvarsområder, som du præger med din analytiske sans, gennemslagskraft og selvstændighed. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Anni Schmidt Nielsen på +45 9137 7052, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 4. november 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)