Akustiker

Akustiker

Serviceområde
Ingeniør
Region
København, Aarhus, Aalborg
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 20

Vores akustikafdeling, Acoustica, søger dygtige akustikere, der har lyst til et spændende og alsidigt job - uanset om du er i starten af din karriere, eller du er en mere erfaren akustiker, der har lyst til nye udfordringer.

I Acoustica har vi sammen med Årstiderne Arkitekter, der er en del af Sweco, travlt med spændende byudviklingsprojekter samt større bolig-, undervisnings- og erhvervs-byggerier over hele landet. Derudover er vi også involveret i en række interessante udvidelsesprojekter i industrien, hvor vores kompetencer og rådgivning også er efterspurgt. Vi har derfor behov for flere dygtige kolleger, der ligesom os, brænder for at levere gode løsninger og rådgivning indenfor akustik, støj og vibrationer.

Du vil blive en del af Danmarks største akustikafdeling med 35 dygtige specialister med anerkendt ekspertise inden for fagområdet, fordelt i Aarhus, København, Aalborg, Kolding, Viborg og Odense.Vi søger bredt og har ekstra fokus på Aarhus og Aalborg.

Vi arbejder bredt og tværfagligt 

Opgaverne i Acoustica er mangeartede, og vi byder ind med ekspertviden på alt fra akustik i byggerier – over støjkortlægninger for infrastruktur og byområder - og til støj og vibrationsopgaver i industrien. Desuden udvikler vi skræddersyede måle- og beregningssoftware til specialopgaver inden for vindmøllestøj, flystøj, skydebanestøj og jernbanesektoren.

Det vil være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til flere af nedenstående områder, som du enten har erfaring med, eller brænder for at komme til at arbejde tværfagligt med:

 • Bygnings- og rumakustik
 • Støj fra infrastruktur bl.a. inden for vejtrafik, togtrafik eller flytrafik
 • Ekstern støj - fx fra virksomheder, skydebaner, vindmøller m.m.
 • Støj- og vibrationer, både internt i industrien samt i bygge- og anlægsprojekter
 • Maskinakustik og maskinvibrationer

Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med beregningsprogrammer såsom SoundPlan, Odeon, NoMes og GIS-værktøjer.

Ansvar, samarbejde og nysgerrig faglighed

Du vil i hverdagen have kontakt til mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner. Vi lægger desuden vægt på dine evner til at opbygge relationer både internt i Sweco og Årstiderne Arkitekter samt til vores kunder, hvorfor en åben og tillidsvækkende natur er en vigtig egenskab i vores fælles samarbejde på tværs.

Vi forestiller os, at du er:

 • Uddannet (civil)ingeniør, gerne med speciale i akustik
 • God til at kommunikere – primært på dansk – i både skrift og tale
 • Proaktiv og i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • God til at arbejde struktureret og omsætte teori til praksis
 • Løsningsorienteret og evne til at sætte dine kompetencen i spil sammen med Swecos mange andre fagligheder

Vil du være en del af afdelingen? 

I afdelingen bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Du vil derfor blive en del af en afdeling, der værner om den uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab og hvor videndeling og samarbejde på tværs prioriteres højt - samtidig med at humoren lever. Du vil komme til at manøvre i et spændende og innovativt miljø, hvor du vil få gode muligheder for at følge målrettede idéer til dørs. I foråret 2019 blev Acoustica en del af arkitektdivisionen i Sweco, hvilket har åbnet op for endnu flere udviklingsprojekter i de tidlige faser, samt interessante opgaver hvor der tænkes i kreative og funktionelle løsninger – Kort sagt forskelligartede, men udfordrende opgaver, hvor vi sammen udvikler os endnu mere.

Kontaktinformation

Så kontakt afdelingschef Morten Hell på telefon 2723 4438, eller mail morten.hell@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Klik på ”søg stillingen” i højre side af annoncen for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter. Vi holder samtaler løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 20. januar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)