Akustiker i Sweco

Akustiker i Sweco

Serviceområde
Ingeniør
Region
Hele Danmark
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 15

Vil du være med i udviklingen af Danmarks største akustikafdeling? Kan du ”lytte til indretning” og brænder du for at finde løsningen på akustiske problemstillinger? Så kan det være det er dig vi søger!

Acoustica – Swecos akustikafdeling – søger dygtige akustikere, der har lyst til et spændende og alsidigt job - Uanset om du er i starten af din karriere, eller en mere erfaren akustiker, der har lyst til nye og spændende udfordringer.

Du vil blive en del af Danmarks største akustikafdeling med flere end 30 dygtige kolleger i Aarhus, København, Aalborg, Kolding, Viborg og Odense.

Vi arbejder bredt og tværfagligt

Opgaverne i Acoustica er mangeartede, da vi byder ind med ekspertviden på alt fra akustik i kulturbyggerier, over støj og vibrationer i industrien, og til miljøvenlige tiltag hvor kortlægninger og støjreduktion er i fokus.

Det vil være en fordel, hvis du i din profil kan nikke genkendende til flere af nedenstående områder, som du enten har erfaring med, eller du brænder for at komme til at arbejde tværfagligt med:

 • Støj i infrastrukturprojekter bl.a. inden for vejtrafik, togtrafik eller flytrafik
 • Ekstern støj - fx fra virksomheder, skydebaner, vindmøller m.m.
 • Støj- og vibrationer, både internt i industrien samt i bygge- og anlægsprojekter
 • Maskinakustik og maskinvibrationer
 • Bygnings- og rumakustik

Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med beregningsprogrammer såsom SoundPlan, Odeon, NoMes og GIS-værktøjer.

Ansvar, samarbejde og nysgerrig faglighed

Du vil i hverdagen have kontakt til mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner.

 Vi forestiller os, at du er:

 • Uddannet civilingeniør, gerne med speciale i akustik
 • God til at kommunikere – primært på dansk - i både skrift og tale
 • I stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • God til at arbejde struktureret og omsætte teori til praksis

Vi lægger desuden vægt på dine evner til at opbygge relationer både internt i Sweco og til vores kunder, hvorfor en åben og tillidsvækkende natur er en vigtig egenskab i vores fælles samarbejde på tværs.

Vil du med i afdelingen?

I afdelingen bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Vi er en afdeling, der værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab, og hvor videndeling og samarbejde på tværs prioriteres højt - samtidig med at humoren lever. Vi er en afdeling der manøvrer i et spændende og innovativt miljø, hvor der er gode muligheder for at følge målrettede idéer til dørs -ideer du naturligvis også byder ind med.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Morten Hell på telefon 2723 4438, eller mail morten.hell@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Klik på ”Søg stillingen” nederst i annoncen for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. juni 2018.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)