0 af 0 for ""

ledelse_04

Karriere i Sweco

Ledelse i Sweco

Hos os er hverken alder eller anciennitet afgørende for dine muligheder for at blive leder. Det er til gengæld dit engagement, din vilje til at tage ansvar og din lyst til at gøre en forskel for vores kunder, projekter og dine kollegaer.

LUP
LUP
ledelse_lup_2

Lederudvikling i praksis

LUP

For at være en succesfuld leder i Sweco kræver det, at du kan balancere flere – og til tider modsatrettede – discipliner på samme tid: Strategi, drift, udvikling, medarbejdertrivsel, tilfredse kunder og succesfulde projekter. Det er ikke let, og derfor er gode lederværktøjer vigtige.

Lederudvikling i Praksis er vores intensive lederuddannelse bestående af fem moduler, som alle vores 115 team- og afdelingsledere skal igennem. Vi prioriterer nemlig videreudvikling af vores ledere højt.

”Igennem Swecos lederudviklingsprogram er jeg blevet klogere på mig selv som leder og har fået fyldt på min værktøjskasse. Med en blanding af undervisning og sparring med mine lederkollegaer med andre baggrunde og forskelligheder har jeg opnået en unik viden om mig selv og nogle gode værktøjer, som vil styrke mit lederskab i forhold til både mine medarbejdere og Sweco som forretning.”

Stinne Grøndal Bredkær, Teamleder i Infrastruktur, Vand og Miljø og projektchef.

Vi har sat en grænse på størrelsen af vores teams

Et team i Sweco består som oftest af max 15 medarbejdere. Det betyder, at du som teamleder hos os er tæt på både kunder, projekter og medarbejdere.

Det er et aktivt valg, vi har taget, fordi vi ved af erfaring, at det giver dig som teamleder de mest optimale vilkår for at have tid til både forretningsdriften og den daglige sparring med og udvikling af dit team.

Arkitekter