0 af 0 for ""

Karriere

Karriere hos Sweco

Transforming society together.

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister projekter, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sweco som arbejdsplads

Vi er ikke ens. Det er det, vi har til fælles.

Vi tror ikke blot, at alle byggefagets faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi mener, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen – og tænke sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund.

Det er det, vi arbejder på. Med alle vores faglige og menneskelige forskelligheder.

Læs mere om vores faglige og menneskelige forskelligheder og tværfaglige samarbejde her

Tager du ansvar, får du ansvar.

Vi giver vores medarbejdere mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Det gør vi, fordi vi tror på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Et fællesskab baseret på forskellighed.

Hos Sweco har vi et godt fællesskab.

Som medarbejder har du mulighed for at tage del i vores mange lokale aktiviteter, arrangementer og netværk drevet af vores medarbejderforeninger. Og lige som vi er fagligt forskellige, afspejler de mange initiativer også vores personlige forskelligheder og interesser.

Er du fx under 36 år, kan du deltage i netværket SUM. I SUM har du mulighed for at lære dine kollegaer på tværs af afdelinger og fagområder bedre at kende og styrke samarbejdet på tværs af fagligheder og forretningsområder.

Vi arrangerer desuden løbende alt fra byvandringer, vin eller ølsmagning og windsurfing til skiture på Amager Bakke, og der er flere lokale løbe- og fodboldklubber på vores kontorer landet over.

Og i vores kunstklub mødes vi flere gange i løbet at året og har mulighed for at byde på moderne kunst fra aktuelle danske og internationale kunstnere og gallerier.

Sweco HQ atrium 3
Tegnestuen i Silkeborg
Tegnestuen i Willemoesgade

Udvikling og læring

Involverende læring

Vi tror på, at den største del af læringen sker på jobbet gennem udfordrende arbejdsopgaver og samarbejde med kolleger og kunder. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at deltage aktivt i faglige netværk og til at bruge kollegers viden og erfaring i form af sparring, feedback og mentoring.

Som ny medarbejder vil du desuden opleve, hvordan vi tager imod dig fra første arbejdsdag med onboarding-kurser og derefter løbende læringsaktiviteter, workshops og fagdage – uanset om du er nyuddannet eller en erfaren leder.

Sweco Talk

Sweco Talk er navnet på vores kompetence- og karriereudviklingsprogram. Processen er med til at sikre, at dine mål og din udvikling som medarbejder bliver drøftet grundigt på fastlagte udviklings- og opfølgningssamtaler sammen med din leder. Her drøfter I din nuværende rolle og udviklingsmuligheder samt, hvordan du som medarbejder kan bidrage til Swecos fortsatte udvikling og omvendt.

Sweco Talk komplementerer den løbende coaching og feedback, som du i øvrigt modtager fra din nærmeste leder.

Lederudvikling i praksis

For at være en succesfuld leder i Sweco kræver det, at du kan balancere flere – og til tider modsatrettede – discipliner på samme tid: Strategi, drift, udvikling, medarbejdertrivsel, tilfredse kunder og succesfulde projekter. Du evner kort sagt at frigøre det potentiale, som den enkelte medarbejder og det enkelte team rummer. Samtidig driver du din forretning succesfuldt – på den korte og den lange bane med både daglig drift og løbende udvikling for øje. Det er ikke let, og derfor er gode lederværktøjer vigtige. Derfor har vi udviklet lederuddannelsen Lederudvikling i praksis.

Lederudvikling i Praksis er vores intensive lederuddannelse bestående af 5 moduler, som alle vores team- og afdelingsledere skal igennem. Hos os prioriterer vi nemlig konstant videreudvikling af alle vores ledere.

LUP

”Igennem Swecos lederudviklingsprogram er jeg blevet klogere på mig selv som leder og har fået fyldt på min værktøjskasse. Med en blanding af undervisning og sparring med mine lederkollegaer med andre baggrunde og forskelligheder har jeg opnået en unik viden om mig selv og nogle gode værktøjer, som vil styrke mit lederskab i forhold til både mine medarbejdere og Sweco som forretning.”

Stinne Grøndal Bredkær, Teamleder i Infrastruktur, Vand og Miljø og projektchef.

Leap

Leap er vores interne karriereudviklingsprogram for dig med et væsentligt udviklingspotentiale. Som deltager i programmet, vil du indgå i et hold med kolleger, der spænder bredt i anciennitet fra 1 til 25 år og med en karriere inden for enten faglig specialisering, projektledelse, linjeledelse eller forretningssupporterende funktioner. Du udvælges til programmet af landeledelsen i Sweco, fordi du har et højt præstationsniveau og et potentiale for at udvikle dig yderligere inden for dit fagområde og din rolle i virksomheden.

Leap er et 12 måneders forløb, hvor fokus er på at accelerere din personlige og faglige udvikling yderligere. Som en del af programmet indgår du i diskussioner med Landeledelsen og divisionsledelserne om problemstillinger af strategisk karakter for Sweco.

Praktik hos Sweco

Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco, og har du ikke fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Space planning arkitekter
Sweco HQ atrium 2
Modelbyggeri i Silkeborg

Vil du vide mere om en karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Copy link
Powered by Social Snap