0 af 0 for ""

Frederikshavn Havn oppefra med vindmøller

Bæredygtighed

Infrastruktur

Som Europas førende rådgiver ønsker vi at tage ansvar for, at bygherrer og entreprenører får hjælp til at realisere infrastrukturprojekter til mindst mulig gene for klima og miljø – med respekt for tids- og budgetrammen.

Med vores store erfaring, tværfaglige viden, digitale tilgang og internationale netværk af eksperter er Sweco en kreativ og progressiv samarbejdspartner for bygherrer og entreprenører, der ønsker at optimere deres tid, økonomi og CO2-udledning i deres projekter.

Frederikshavn Havn Frederikshavn
Frederikshavn Havn oppefra
Randselva Bro Norge
Randselva Bro med lastbil
Omlægning af Kalundborg-motorvejen Regstrup
Kalundborgmotorvejen afkørsel 2

Optimale infrastrukturprojekter

Vi har erfaret, at det optimale infrastrukturprojekt er kendetegnet ved, at rådgiver, bygherre og entreprenør træffer velovervejede valg tidligt i design- og planlægningsfasen. Derfor gennemfører vi et tæt og involverende forløb, der etablerer det bedst mulige løsningsrum for projektets tid, økonomi og CO2. I projektets tidlige fase ser vi på valg af metode og bygbarhed, hvordan vi kan optimere mængder og materialer. Her afklarer vi også om vi fx kan genanvende eksisterende ressourcer.

Evalueringsværktøj til Bæredygtig Infrastruktur (EBI)

Med Evalueringsværktøj til Bæredygtig Infrastruktur, EBI, er det muligt at sammenligne typiske løsninger fra projekter på udvalgte bæredygtighedsparametre og dermed foretage til- og fravalg i projektet på et oplyst grundlag. Vi arbejder desuden med digitale planlægningsværktøjer som BIM Vision, og vi foretager LCA og LCC, PAS2080 – Carbon Management og Geokalkyl. I designfasen benytter vi BIM, 3D-modeller og parametrisk modellering. Herudover udvikler vi tegningsløse projekter, der minimerer fejl, sparer tid og sikrer korrekt og rettidigt materialeindkøb.

Vores ambition er at blive anerkendt som den rådgiver i Danmark, der bedst skaber værdi for bygherrer og entreprenører ved at optimere tid, økonomi og reducere CO2 i ethvert infrastrukturprojekt.

Michael Jepsen

Michael Jepsen

Projektdirektør / Infrastruktur, Vand & Miljø
Jes Hansen

Jes Hansen

Divisionsdirektør / Infrastruktur, Vand & Miljø

Vil du vide mere om vores arbejde med infrastruktur?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.