0 af 0 for ""

Frederikshavn Havn oppefra med vindmøller

Bæredygtighed

Bæredygtig infrastruktur

Som Europas førende rådgiver ønsker vi i Sweco at tage ansvar for, at bygherrer og entreprenører får hjælp til at realisere infrastrukturprojekter så bæredygtigt som muligt – med respekt for tids- og budgetrammen.

Med vores store erfaring, tværfaglige viden, digitale tilgang og internationale netværk af eksperter er Sweco en kreativ og progressiv samarbejdspartner for bygherrer og entreprenører, der vil optimere deres projekters tid, økonomi og CO2-udledning.

Frederikshavn Havn Frederikshavn
Frederikshavn Havn oppefra
Randselva Bro Norge
Randselva Bro med lastbil
Omlægning af Kalundborg-motorvejen Regstrup
Kalundborgmotorvejen afkørsel 2

Optimale infrastrukturprojekter

Vi har erfaret, at det optimale infrastrukturprojekt er kendetegnet ved, at rådgiver, bygherre og entreprenør træffer velovervejede valg tidligt i design- og planlægningsfasen. Derfor gennemfører vi et tæt og involverende forløb, der etablerer det bedst mulige løsningsrum for projektets tid, økonomi og CO2. I projektets tidlige fase ser vi på valg af metode og bygbarhed, hvordan vi kan optimere mængder og materialer, samt om vi kan genanvende eksisterende ressourcer.

Evalueringsværktøj til Bæredygtig Infrastruktur (EBI)

Med Evalueringsværktøj til Bæredygtig Infrastruktur, EBI, er det muligt at sammenligne typiske løsninger fra projekter på udvalgte bæredygtighedsparametre og dermed foretage til- og fravalg i projektet på et oplyst grundlag. Vi arbejder desuden med digitale planlægningsværktøjer som BIM Vision, LCA og LCC, PAS2080 – Carbon Management og Geokalkyl. I designfasen benytter vi BIM, 3D-modeller og parametrisk modellering, vi udvikler tegningsløse projekter, der minimerer fejl, sparer tid og sikrer korrekt og rettidigt materialeindkøb.

Vi trækker på et internationalt netværk af kolleger og eksperter, vores ambition er at blive anerkendt som den rådgiver i Danmark, der bedst skaber værdi for bygherrer og entreprenører ved at optimere tid, økonomi og CO2 i et infrastrukturprojekt.

Michael Jepsen

Michael Jepsen

Projektdirektør, Infrastruktur, Vand og Miljø
Jes Hansen

Jes Hansen

Divisionsdirektør, Infrastruktur, Vand og Miljø

Vil du vide mere om vores arbejde med bæredygtig infrastruktur?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.