• THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

    Big or small, we’ll make your project the best it can be. We match the right expertise to your task, working with you to deliver something extraordinary. By making each project exceptional, we make the day-to-day incredible.

    Read More

Ny Urban Insight-rapport ude nu

Urban Insight bygger på en række rapporter skrevet af Swecos eksperter. Urban Insight er et langsigtet initiativ med et årligt varierende tema.

I 2019 er temaet Urban Energy og omhandler alt fra energiforbrug og vedvarende energi til energieffektivitet, herunder de fremtidige udfordringer og muligheder inden for energi.

Rapporten “Energy Transition: How Can You Contribute?” undersøger de faktorer der kan ændre forbrugernes adfærd, og dermed øge deres bidrag til energiomstillingen. I denne Urban Insight rapport giver Swecos eksperter og forskere også tips til hvordan du kan bidrage til energibesparelser i dagligdagen.

Læs Insight-rapporten
/siteassets/ui_web.jpg
/contentassets/792563f301674a5dacad7b9b91d8986d/swecofilm_570x380.jpg

Den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Den fremtid, som for andre kan virke fjern, er i høj grad hverdag for Sweco.

I øjeblikket arbejder vores rådgivere med indretningen af et nyt hospital, som vil tage imod patienter om ca. 5 år. I øjeblikket analyserer vores ingeniører en ny undergrundsbane, som åbner for passagerer om 10 år. I øjeblikket designer vores arkitekter det, der vil blive en livlig, dynamisk bydel om ca. 15 år.

Det er Swecos ansvar at være et skridt foran. For de fleste bliver resultaterne af vores arbejde til virkelighed engang i fremtiden.

Læs mere

Skagen Havn udvider og ruster sig til fremtiden – Sweco er med i vinderteamet som rådgiver for Per Aarsleff A/S, der vinder totalentreprisen

Et team bestående af bl.a. Aarsleff og Sweco har vundet etape 3 af udvidelsen af Skagen Havn. Den største havneudvidelse i Skagen Havns historie sker som et led i havnens strategi om at blive den førende havn i Nordeuropa inden for fiskeri og derved skabe grundlag for følgeerhverv og tiltrække anden havneindustri og vækste kraftigt frem mod 2030.

Den fremtidige udbygning af Skagen Havn indebærer bl.a. knap 1.000 meter ny kaj med vanddybder fra 11-13 meter, for at større skibe kan gøre anløb. Derudover skal projektet forbedre havnens besejlingsforhold, forlænge den eksisterende sydlige ydermole og skabe et 190.000 kvm stort landareal, hvoraf 155.000 kvm udbydes til udlejning. 

Udvidelsen forventes at skabe omtrent 100 nye arbejdspladser.

Læs mere
/siteassets/forside-nyheder_skagen-havn.jpg